Corona lockdown

Ga naar de inhoud

Corona lockdown

Persglas 2023
Gepubliceerd door GD/JDvL in Cursiefje · zondag 20 jun 2021
Tot m'n schrik zie ik dat het bijna anderhalf jaar geleden is dat ik mijn blog heb bijgewerkt. Tijd om er wat aan te doen...  Die tijd heb ik wel, want ik kan/kon toch nergens heen. Door de thuislockdown was ik aan huis gekluisterd tot ik m'n beide Covid vaccinaties had gekregen en me wat 'comfortabeler' voelde. Aankopen heb ik bijna niet gedaan, geen beurs open, geen rommelmarkt te bekennen. Wel persglas verkocht via mijn persglas shop, maar dat was het dan.
Waarom dan geen blog gevuld? Met weetjes of wat dan ook over persglas?  Eerlijk gezegd heb ik me op mijn andere passie, mijn echte passie eigenlijk, gestort. Me 'gewenteld" in de "door mij zelf geschapen wereld" van janke-creatief. Waar ik kaarten maak om te verkopen, maar ook omdat ik het leuk vind. En schilderijen en collages, heel veel collages. Vaker dan ik zou willen ligt mijn atelier vol met snippers en daar houdt het niet op. Als je geinteresseerd bent moet je maar op mijn site janke-creatief.nl kijken.

Gelukkig mogen de mondkapjes/ gezichtsmaskers vanaf 26 juni 2021af. Zeker met de hitteperioden is/was dat een 'crime'. Dann beslaat m'n bril ook niet meer en kan ik beter zien wat ik doe..............
Persglas (Depression Glass)
Depression Glass: Ik word er vrolijk van!
versie 9.3 - 22 mei 2024
© 2005-2024 GD projecten
janke@persglas.nl   
Terug naar de inhoud